Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Zatvorena savjetovanja

Upravni odjel za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša

Zatvorena savjetovanja

Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti

ANKETA: Idejno rješenje Trga hrvatskih ivanovaca u Ivancu

Poštovani građani,

pred vama je virtualni prikaz Idejnog rješenja budućeg uređenja Trga hrvatskih ivanovaca u Ivancu. Uz prostor samog trga, njime je obuhvaćen i prostor dijela parka s predloženim rješenjem uređenja Arheološkog parka (iskopine na lokalitetu Starog grada Ivanca), stare tržnice te okolnih parkovnih površina.

Želimo da se u kreiranje vizije i načina njegova uređenja uključi i najšira javnost, a osobito građani Ivanca i cijelog administrativnog područja Grada Ivanca jer će nam Vaši prijedlozi i sugestije biti dragocjene smjernice u izradi konkretnih projekata i rješenja.

Stoga vas molimo da, za početak, ispunite anketu u prilogu čiji će nam rezultati biti osnovni orijentir za daljnje korake i predstojeće planiranje ovoga projekta. Anketu možete ispuniti do 2. listopada 2015. godine.

Napominjemo da je anketiranje građana o ovome projektu prvi, ali nipošto ne i zadnji korak u savjetovanju Grada sa svim dionicima zainteresirane javnosti.

Stoga već sada najavljujemo da ćemo o ovoj temi na gradskim web stranicama otvoriti internetsko savjetovanje u kojemu ćete biti pozvani na iznošenje konkretnih primjedbi, sugestija i prijedloga. Cijeli ovaj projekt građanima će biti predstavljen i na javnoj prezentaciji, gdje ćete također moći postavljati pitanja, tražiti objašnjenja i sami dati svoje viđenje uređenja gradskog trga.

Anketu možete ispuniti ovdje - ANKETA