Dokumenti

Aktualni projekti

WiFi4EU

NAZIV PROJEKTA: WiFi4EU
NAZIV KORISNIKA: Grad Ivanec
Ukupna vrijednost projekta: 15.000,00 EURA
Iznos bespovratnih sredstava: 15.000,00 EURA

Kratki opis projekta:

WiFi4EU je inicijativa Europske Komisije kojom se osigurava visokokvalitetan besplatan pristup Internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za WI-FI na javnim prostorima, kao što su parkovi, trgovi, uprave, javne zgrade itd.

Na natječaju u sklopu europske inicijative WiFi4EU, Gradu Ivancu dodijeljen je voucher u vrijednosti od 15.000 eura. Dodijeljenim sufinanciranjem Grad Ivanec izgradit će besplatnu bežičnu Internet mrežu na javnim prostorima.

Dodijeljenim sredstvima financiraju se troškovi za opremu i instalaciju pristupnih točaka za bežični Internet, a takvih će se u sklopu projekta opremiti ukupno 11 (9 vanjskih i dvije unutarnje) – po dvije na Gradskoj vijećnici i na Kinu Ivanec, tri točke su na Muzeju planinarstva te po jedna na objektima Poduzetničkog inkubatora, Policijske postaje, FINA-e te na gradskoj tržnici.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Osigurati besplatan pristup Internetu za građane i posjetitelje preko točaka za WI-FI  u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji.

Razdoblje provedbe projekta: 2020. godina

Kontakt osoba:
Stjepan Vincek, Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b
T: 0038542404879
E: stjepan.vincek@ivanec.hr