Dokumenti

Aktualni projekti

Naziv projekta "In-LoRe (Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities)"

Instrument za povezivanje Europe

Naziv i trajanje projekta: "In-LoRe (Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities)" u  jednogodišnjoj suradnji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, kao nositelja projekta, s do sada najvećim brojem konzorcijskih partnera, odnosno njih ukupno 80.

Kratki opis projekta: Projekt se financira u okviru Programa CEF (Connecting Europe Facility – Instrument za povezivanje Europe) i nastavlja na rezultate dva prethodno financirana CEF projekta u okviru kojih je platforma "eRačun za državu" nadograđena i usklađena s Europskom normom (EN), razvijene su eDelivery PEPPOL pristupne točke te je započeta integracija jedinica lokalne i regionalne samouprave na navedenu platformu.

Cilj projekta: Poticanje širenja i ubrzanje korištenja strukturiranog elektroničkog računa od strane javne uprave, nacionalno i prekogranično, kroz osiguravanje tehničkih i operativnih preduvjeta tijela javne uprave za integraciju sa središnjom platformom "eRačun za državu".

Projektom se želi postići daljnja transformacija javnog i državnog sektora za uvođenje digitalnih procedura u procese fakturiranja, kao i ostvarivanje svih ostalih prednosti koje donose elektroničko fakturiranje i korištenje eRačuna.

Naziv korisnika: GRAD IVANEC

  • Referentni broj Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava: Grant Agreement under the connecting Europe Facility (CEF)- Telecommunications Sector, Agreement No INEA/CEF/ICT/A2017/1557629
  • Ukupna vrijednost ugovora: 2.348,65 EUR
  • Ukupni prihvatljivi troškovi: 2.348,65 EUR
  • Bespovratna sredstva EU: 1.761,49 EUR (75 %)
  • Udio Grada Ivanca: 587,16 EUR  (25 %)

Razdoblje provedbe projekta:

  • rujan 2018. – rujan 2019. godine

Kontakt osoba:

Maja Darabuš, Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b
T: 0038542492870
E: maja.darabus@ivanec.hr

Više vijesti o projektu: