Novosti

Završena je energetska obnova stare škole u Stažnjevcu vrijedna 400.000 kuna: Svečano otvaranje u nedjelju, 29. studenog

Utorak

Vijeće Mjesnog odbora i mještani Stažnjevca u nedjelju se, 29. studenog, spremaju za veliko mjesno slavlje u povodu otvaranja energetski obnovljenog objekta stare škole. Svi radovi su, naime, dovršeni, prije nekoliko dana postavljena je nova fasada, a građani su u radnoj akciji obojili, osvježili i očistili unutarnje prostore.

Red je da se novouređeni objekt sada i otvori pa su prigodnu svečanost najavili za ovu nedjelju s početkom u 15 sati. U prigodnom programu nastupit će djeca i mjesna Glumačka družina Komedijaši, a okupljenima će se obratiti i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Zvonko Sedlar. Dolazak na otvaranje najavili su i čelnici Varaždinske županije i Grada Ivanca. Na svečanost otvaranja pozvani su svi mještani.

Radovima na energetskoj obnovi, stara škola pretvorena je u moderan i funkcionalan objekt u kojemu će se moći razvijati društveni život. Obnova je stajala blizu 400.000 kuna, a financirali su je Ministarstvo gospodarstva i Grad Ivanec.

print