Novosti

IGRALIŠTE U SALINOVCU Postavljaju se montažni objekti za NK Ivančicu

Utorak

Nakon izvedenih radova na gradnji podloge i izvođenju razvoda svih instalacija, danas je za potrebe Škole nogometa NK Ivančice na pomoćnom nogometnom igralištu u Salinovcu počelo postavljanje pet modularnih objekata. Dva su za igrače (domaće i goste), u jednom će biti tuševi za igrače te sanitarni čvorovi za igrače i posjetitelje, jedan je namijenjen sucima, a jedan je predviđen kao radna soba.

Modularne objekte isporučila je tvrtka Jedinstvo iz Krapine, a troškove njihove nabave i postavljanja pokriva Grad Ivanec svotom od 450.000 kuna. Nakon montaže slijedi unutarnje uređenje i opremanje. Time se ukupna vrijednost radova koje je Grad dosad ovdje proveo penje na gotovo 1,2 milijuna kuna.

Radilište je danas obišao gradonačelnik Milorad Batinić sa svojim zamjenikom Markom Friščićem i v. d. resorne pročelnice Jelenom Cuković.

Cilj ovog ulaganja jest osigurati prvenstveno mladim selekcijama NK Ivančice, ali i svima ostalima, kvalitetne uvjete rada i treninga te ispuniti standarde propisane za dobivanje licence ŽNS-a za održavanje natjecanja.

print