Novosti

MOTOMRAZOVI Stotinjak motoriziranih djedova u božićnom pohodu Ivancu

Ponedjeljak

Motorizirana povorka s dosad rekordnih stotinjak moto djedova i baka mrazica u nedjelju je, 19. prosinca, na svojim moćnim ljubimcima ponovno „dojahala“ u Ivanec i donijela radost velikom broju okupljene djece i roditelja.

Nakon što su u bučnoj povorci protutnjili ulicama Ivanca, motorizirani djedovi svoje su tradicionalno božićno krstarenje našim krajem završili na parkiralištu kod Caritasova doma, nadomak ulazu u gradski park

Djedovi su brojnoj djeci i mališanima na dar donijeli 350 slatkih paketića, a slijedom tradicije, u nabavi darova i ove im je godine pomogao Grad Ivanec.

S obzirom na to da je istovremeno u punom pogonu bilo i klizalište na kome su klizali i mali i veliki, dok su moto mrazovi kuhanim vinom i čajem počastili sve nazočne, ivanečki park s kontaktnim površinama i ovoga puta potvrdio se kao prekrasno blagdansko društveno okupljalište.

Organizator manifestacije i ove je godine Moto klub Jal iz Ivanca, a moto mrazovima s područja cijele sjeverne Hrvatske, Raba, Austrije i Slovenije dobrodošlicu u Ivanec poželio je gradonačelnik Milorad Batinić.

print