Novosti

DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA Letak s informacijama o potporama za razvoj turizma

Petak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. sa svojim Projektnim uredom za EU fondove nastavlja s aktivnostima u sklopu obilježavanja nacionalne manifestacije Dani otvorenih vrata EU projekata.

Podsjećamo, manifestacija, koju organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU uz podršku Europske komisije, održava se od 20. do 30. studenog u online obliku zbog nepovoljne epidemiološke situacije. 

Nakon što je izrađena informativna prezentacija kroz koju je prikazana retrospektiva projekata kroz dvije financijske perspektive, a čiji je nositelj, ali i korisnik Poslovna zona Ivanec d.o.o., pripremljen je i informativni letak o Potporama za razvoj turizma u novoj financijskoj perspektivi Europske unije.

Letak, koji možete pronaći ispod teksta, sadrži detaljne i sažete informacije o dostupnim izvorima financiranja projekata iz sektora turizma u financijskoj perspektivi 2021. – 2027., iz lokalnih, regionalnih i nacionalnih izvora. Ova aktivnost nastavak je kontinuiranog i proaktivnog brendiranja Ivanca kao Planinarskog grada. 

Napominjemo da se o svim ovim potporama, ali i mogućnostima za financiranje ostalih poduzetničkih  projekata iz Nacionalnog plana za otpornost i oporavak, svi zainteresirani mogu doći i osobno informirati, bez posebne najave, u utorak, 30. prosinca, na  Dan otvorenih vrata Projektnog ureda za EU fondove.

Foto: Odisea Hill House, Gačice

print