Novosti

Gradonačelnik M. Batinić čestitao na promaknuću T. Kundidu, novom zamjeniku zapovjednika Hrvatske kopnene vojske

Utorak

U povodu promaknuća Tihomira Kundida iz čina brigadnog generala u čin general bojnika i njegova imenovanja zamjenikom zapovjednika Hrvatske kopnene vojske, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić u ime svih građana Ivanca i gradske uprave uputio je čestitku g. Kundidu, koji je podrijetlom iz Ivanca i koji u svakoj prilici – premda već dugo ne živi u Ivancu – rado ističe svoje zavičajne korijene.

Napomenimo da je T. Kundid hrvatski branitelj koji je tijekom Domovinskog rata bio pripadnik 2. gardijske brigade Grom. Dosad je obnašao brojne odgovorne zapovjedne dužnosti, a do ovog imenovanja bio je zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade.

- Ponosni smo što se još jedna osoba, koju smatramo „naše gore listom“, pridružila plejadi naših sugrađana koji na najdostojniji i najčasniji način reprezentiraju Ivanec u različitim oblastima, a pogotovo, kao što pokazujete Vašim primjerom, u časnoj dužnosti obrane zemlje. U tom kontekstu želim Vam mnogo uspjeha u obavljanju odgovornih zadaća koje su pred Vama. Imajući u vidu Vaš ratni put te dosadašnje bogato radno iskustvo, siguran sam da Hrvatska u Vama dobiva kadar najviših kvaliteta, koji će časno stajati na braniku Lijepe Naše – stoji u čestitki koju je gradonačelnik uputio general bojniku T. Kundidu.

print