Novosti

Otvoren dječji malonogometni turnir IVANEC KUP 2020. – očekuje se odaziv 70 ekipa sa 700 nogometaša

Ponedjeljak

U subotu, 28. prosinca, u srednjoškolskoj sportskoj dvorani otvoren je Malonogometni turnir za djecu – nogometaše IVANEC KUP 2020., koji se održava se u organizaciji NK Ivančice Ivanec.

Na početku je članove brojnih okupljenih ekipa godišta 2009. i ml., njihove roditelje i trenere te sve volontere pozdravio predsjednik NK Ivančice Josip Grđan, naglasivši da na turniru sudjeluju ekipe s cijelog sjevera Hrvatske i Slovenije.

Turnir će trajati sve do 6. siječnja, a očekuje se uključivanje 70-ak ekipa sa 700 djece i 1.000 roditelja i volontera.

Turnir je otvorio gradonačelnik Milorad Batinić.

Osvrćući se na velik odaziv turniru i pohvalnu organizaciju koja uključuje i angažman roditelja kao volontera, poručio je da, uz ovakvu masovnost i volju te uz dobar rad Škole nogometa NK Ivančice, i ivanečki i hrvatski nogomet imaju sigurnu budućnost.

Posebne zahvale upućene su sponzorima koji su svojim prilozima omogućili natjecanje, ali i tombolu kojom se prikupljaju sredstva za rad NK.

I dok su prvoga dana turnir igrale ekipe 2009. godišta i mlađe, natjecanja su sljedećeg dana nastavljena utakmicama godišta 2011. i ml.

Utakmice se ponovno nastavljaju u subotu i nedjelju, 4. i 5. siječnja, kada su na rasporedu selekcije 2010. i 2008. godišta i mlađeg, a turnir će završiti 6. siječnja, kada će snage ogledati uzrasti 2007. i 2005. godišta.

print