Novosti

PODUZETNIČKI INKUBATOR IVANEC Edukacija „Čitanje financijskih izvješća i pokazatelji uspješnosti poslovanja“ (24. i 25. X.)

Petak

U sklopu EU projekta Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o., idućeg tjedna održat će se dvodnevna edukacija za sve zainteresirane poduzetnike i obrtnike, s time da su sadržaj i program edukacije posebno namijenjeni poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama.

Edukacija o pripremi, razumijevanju i korištenju financijskih izvještaja i računovodstveno – knjigovodstvenih kategorija prilikom planiranja poslovanja održat će se u četvrtak, 24. listopada, od 10:00 do 15:00 sati, te u petak, 25. listopada, od 8:00 do 15:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/II.

Za sve zainteresirane edukacija je besplatna, a održat će je renomirana stručnjakinja iz područja poslovnog savjetovanja Irma Dračić iz poduzeća CAD-ING d.o.o. 

Kroz dva dana trajanje edukacije polaznici će se detaljno upoznati s osnovnim financijskim kategorijama, financijskim izvještajima i analizama, omjerima i pokazateljima uspješnosti poslovanja.

Ovakva vrsta edukacije je oblik ulaganja u ljudske resurse, poboljšanje poslovnih kompetencija i vlasnika i zaposlenika tvrtke te je dio neophodnog cjeloživotnog učenja.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedena edukacija je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

print