Novosti

KLUB MLADIH IVANEC Donosimo atmosferu s nedavnog Xmusic festivala elektroničke glazbe

Petak

 

Klub mladih Ivanec šalje nam izvješće i fotografije s nedavnog Xmusic festivala elektroničke glazbe koji je održan na prostoru MK Jal uz ivanečke bajere.

To je dosad najveći projekt Kluba mladih Ivanec, a sudeći po dobrom odazivu i pozitivnom odjeku, postat će tradicionalna godišnja manifestacija.

Pred petstotinjak posjetitelja svoje je vještine pokazalo četrnaest domaćih i stranih DJ-a, od kojih se posebno izdvajaju Timo G - slovenski DJ i resident popularnog Forestlanda, hrvatski producentski dvojac Radiology i trenutno najveći hrvatski DJ mlađe generacije – Kosta Radman. 

Dnevni program, koji je počeo u 11 sati, začinjen je beer pongom i pjena partijem, a središnji dio večernjeg programa energičnim je nastupom obilježio Nesho, idejni začetnikXmusica i ivanečki DJ koji je ove godine nastupao na splitskom Ultra Europe festivalu.

Xmusic su financijski i logistički podržali Grad Ivanec, Savjet mladih grada Ivanca, tvrtke Drvodjelac, We-Kr, Eldus, Vidaček transporti, Autoelektrika Banec, Ivkom i Auguštanec group, a doprinos su dali i caffe bar Gost&Ona, Rock clubBaza dvojka, DVD Ivanec, MK Jal, Nezavisna udruga mladih Lepoglava i POU Đuro Arnold - Kino Ivanec.

Foto: Aleksandra Keserin, Branko Težak

print