Novosti

U sklopu EU projekta: Održana edukacija „Poticajne mjere za ulaganje za MSP-ove“

Utorak

U petak, 26. travnja, u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora u Ivancu održana je još jedna visokokvalitetna edukacija  na temu „Poticajne mjere za ulaganje za MSP-ove“.

Edukacija je održana u sklopu provedbe EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“

Tematski vrlo korisna i zanimljiva, edukacija održana je u sklopu ovogodišnjih Info dana Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove te u sklopu Dana otvornih vrata Poduzetničkog inkubatora Ivanec.

Edukaciju je za ivanečke poduzetnike održala Josipa Petrović Zozoli, renomirana stručnjakinja  s dugogodišnjim iskustvom u području poslovnog savjetovanja iz poduzeća ISC d.o.o.

Okupljeni poduzetnici imali su priliku upoznati se s najpovoljnijim ESIF zajmovima  za rast i razvoj.

Također,  predstavljen im je Zakon o poticanju ulaganja te ostale poticajne mjere i porezne olakšice za nove investicije.

Detaljno su informirani o tome kada i kako mogu koristiti pojedine mjere, objašnjen im je način prijave i provedbe pojedinih mjera.

Održana informativno – edukativna edukacija bila je na raspolaganju obrtnicima te mikro, malim, srednjim i velikim poduzećima, jer jedan od uvjeta za korištenje poticajnih mjera nije i veličina poduzeća.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održana i navedena edukacija je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

print