Novosti

Gradonačelnik Ivanca M. Batinić na glavnom panelu konferencije Zagreb Invest 2019.

Utorak

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić u ponedjeljak je, 15. travnja, sudjelovao u radu glavnog panela na temu „Analiza ulagačke destinacije“, koji je u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu održan u sklopu ulagačke konferencije Zagreb Invest 2019.

Konferencija, koja je održana pod pokroviteljstvom Vlade RH i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, okupila je velik broj sudionika iz domaćeg poslovnog, institucionalnog i akademskog života te predstavnika političkih i poslovnih krugova iz Kine, Italije, Njemačke, Finske, Egipta, Danske, Novog Zelanda, Afganistana i šire regije.

M. Batinić je na sudjelovanje pozvan od strane organizatora, sa zamolbom da u sklopu rasprave predstavi Grad Ivanec kao primjer dobre prakse te da iznese iskustva gradske uprave u dugogodišnjem radu na brendiranju Ivanca kao business friendly sredine, a s obzirom na to da je Ivanec dvostruki dobitnik nagrade Financial Timesa za svoje poslovne strategije i jedini recertificirani grad u Hrvatskoj u međunarodnom projektu BFC projektu (Business Friendly Certifikation).

U radu glavnog panela, koji je vodio novinar HRTV-a Mislav Togonal, a na kome je uvodno predavanje održao prof. dr. sc. Mladen Vedriš, sudjelovali su i predstavnici Hrvatske zajednice županija, veleposlanstava Kine i Finske i druge osobe iz poslovnog i političkog života Hrvatske.

Gost i komentator teme bio je poznati urednik i novinar Goran Milić.

print