Novosti

Ivančani na Špancirfestu

Utorak

I Ivančani su zapaženi sudionici ovogodišnjeg Špancirfesta, koji se održava pod motom – Pokaži svoju kreativnost. Najbolje to uspijeva Miri Belcaru, koji je svoj projekt Smetnjak prezentirao u najpopularnijoj špancirerskoj, Uskoj ulici.

Za namještaj sa smetnjaka interes je velik, ali velik je i talent koji je Miro pokazao u alternativnoj vrsti kreativnosti – vraćanju u život odbačenih komada namještaja koje je pokupio na smetnjaku. U Uskoj ulici posjetite ga i vi!

Svratite svakako i u kućicu LAG-a Sjeverozapad na Franjevačkom trgu, gdje vas čekaju ljubazne djevojke iz Udruge građana Prigorec, koje su izložile unikatne lokalne rukotvorine i slike s tipičnim motivima Prigorca.

Poseban ambijent posjetiteljima Špancirfesta nudi i jedan ivanečki ugostiteljski objekt  - Bracera Bar, "vinski bar inspiriran morem i Dalmacijom u kojemu se“, naglašava vlasnik Tin Zdunić, „osjećate kao da ste na vožnji brodom.“ Došpancirajte se, dakle, i do Padovčeve 5, odmah do Turističke zajednice Grada Varaždina, i – uživajte.

print