Novosti

Gradonačelnik M. Batinić uputio čestitke general-pukovniku T. Kundidu, novom načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH

Ponedjeljak

U povodu imenovanja general-pukovnika Tihomira Kundida načelnikom Glavnog stožera Oružanih snaga RH, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić uputio je čestitke g. Kundidu, koji je podrijetlom iz Ivanca i koji u svakoj prilici rado ističe svoje zavičajne korijene.

-Vaše imenovanje načelnikom Glavnog stožera Oružanih snaga potvrda je vrhunske profesionalnosti i kvalitete koje ste dosad pokazali u obnašanju brojnih zapovjednih dužnosti. Iznimno smo ponosni što se još jedna osoba, koju smatramo „naše gore listom“, pridružila plejadi naših sugrađana koji na najdostojniji način predstavljaju Ivanec u različitim oblastima, a pogotovo u časnoj dužnosti obrane zemlje. Želim Vam mnogo uspjeha u obavljanju odgovornih zadaća koje su pred Vama. Imajući u vidu Vaš ratni put te dosadašnje bogato radno iskustvo, siguran sam da Hrvatska u Vama dobiva kadar najviših kvaliteta, koji će časno stajati na braniku Lijepe naše – stoji u čestitki gradonačelnika Batinića general pukovniku T. Kundidu.

print