Novosti

U POVODU MEĐUNARODNOG DANA CIVILNE ZAŠTITE Gradonačelnik M. Batinić i njegov zamjenik M. Friščić uputili čestitku operativnim snagama sustava CZ Grada Ivanca

Petak

U povodu Međunarodnog dana civilne zaštite, 1. ožujka, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić sa svojim zamjenikom Markom Friščićem, aktualnim načelnikom Stožera CZ Grada Ivanca, uputili su čestitku operativnim snagama vatrogastva, Crvenog križa, HGSS-a, udrugama, postrojbama i povjerenicima CZ te svim pravnim osobama koje se zaštitom i spašavanjem bave u okviru svoje redovite djelatnosti.

„Iz godine u godinu svjedočimo sve većim sigurnosnim izazovima s kojima se suočava i naša zajednica. U tom kontekstu s ponosom možemo istaknuti ogroman doprinos vatrogasnih postrojbi Grada Ivanca, HGSS-a, Crvenog križa, Zavoda za hitnu medicinu, gradskih i privatnih tvrtki i ostalih operativnih snaga umreženih u sustav CZ, koji uvijek građanima prvi priskaču u pomoć. Vi ste ti koji su na prvim linijama uvijek kada treba spašavati ljudske živote i materijalna dobra, bilo da je riječ o požarima, poplavama ili bujicama, potresima, nesrećama u prometu i na planini ili zdravstvenim ugrozama.

Znajući za vaš ogroman uložen trud i rad te volonterski angažman, u ime svih građana Grada Ivanca upućujemo vam veliko hvala! Želimo vam i dalje puno uspjeha u obavljanju vaših humanitarnih zadaća, uz potvrdu i najavu da će Grad Ivanec nastaviti povećanim novčanim sredstvima pratiti opremanje i jačanje logistike svih sastavnica sustava CZ, kao jamca sigurnosti svih naših građana i cijele lokalne zajednice“ –  stoji u čestitki gradonačelnika M. Batinića i njegova zamjenika M. Friščića upućenoj svim operativnim snagama sustava civilne zaštite Grada Ivanca.

print