Novosti

Javna rasprava o prijedlozima urbanističkih planova uređenja groblja u Ivancu i Margečanu (07. 05. – 07. 06.) – uključite se!

Četvrtak

Grad Ivanec poziva sve građane i pravne osobe te ostalu zainteresiranu javnost da se uključe u javnu raspravu o prijedlozima urbanističkih planova uređenja groblja u Ivancu i Margečanu. Javna rasprava počinje u petak, 7. svibnja, i traje do 7. lipnja.

Cijelo to vrijeme će prijedlozi planova uređenja oba groblja biti izloženi u prostorijama Gradske vijećnice i svi zainteresirani uvid u njih mogu izvršiti radnim danom od 8 do 14 sati.

Isto tako, prijedlozi planova dostupni su i na gradskim internetskim stranicama.

Javno izlaganje planova, pri čemu će predstavnici izrađivača planova obrazložiti rješenja, smjernice i mjere, održat će se u četvrtak, 27. svibnja, u Gradskoj vijećnici Ivanec s početkom u 11 sati za groblje Ivanec te istog dana u 11.30 sati za groblje Margečan.

Također, očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na planove mogu se davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave i nakon nje, zaključno do 15. lipnja i to:

  • elektroničkom poštom na [email protected]
  • pismeno, na adresu: Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, 42240 Ivanec
  • upisom u Knjigu primjedbi i prijedloga na mjestu javnog uvida
  • u zapisnik tijekom javnog izlaganja
  • putem posebnog obrasca za komentiranje prijedloga planova putem internetskog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, koji je dostupan u rubrici Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću na www.ivanec.hr

Sve ostale informacije dostupne su u dokumentima u prilogu.

print