Novosti

Poziv poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima za besplatno sudjelovanje na Gospodarskom sajmu u Varaždinu (20. i 21. X.)

Ponedjeljak

Grad Ivanec  i  Poslovna zona Ivanec d.o.o. svim zainteresiranim tvrtkama, poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima, članovima Poslovnog kluba s područja grada Ivanca nude mogućnost kompletne besplatne organizacije sudjelovanja na Gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji će se u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održati 20. i 21. listopada.

Uz Grad Ivanec i Poslovnu zonu Ivanec, domaćin na štandu je i Turistička zajednica Grada Ivanca.

 Sukladno najavama, u dva dana će se odvijati sljedeći sadržaji:
  • sajamska izložba i prezentacija poduzetnika, obrtnika, vinara, OPG-ova,  udruga i likovnih umjetnika
  • gospodarski susreti poduzetnika, gospodarstvenika i obrtnika
  • prigodna sajamska prodaja i degustacije
  • sajamske radionice
  • gastronomska ponuda
  • prezentacija starih zanata
  • cjelodnevni zabavni i glazbeni program
Ulaz je za posjetitelje slobodan u cjelodnevnom trajanju.

U želji da podrže poslovne aktivnosti lokalnih poduzetnika, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve poduzetnike, članove Poslovnog kluba i ostale zainteresirane poslovne subjekte za besplatnu promociju svojih proizvoda i usluga na izložbenom prostoru kojeg će zakupiti i urediti Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Prilika je to za promociju Vaše tvrtke, proizvodnog i prodajnog programa ili namjere investicijskog ulaganja, kupnje ili iznajmljivanja nekretnina i zemljišta, za promociju građevinske i druge industrije, turističko – hotelijerskih kapaciteta i sl.

Prošle godine na sajmu nam se pridružilo 12 poduzetnika iz različitih branši, a ove godine pozivamo i Vas da nam se pridružite.

Troškovi organizacije i sudjelovanja

  1. Najam i kotizaciju  izložbenog  prostora - snosi u cijelosti Grad Ivanec
  2. Sve ostale troškove predstavljanja na štandu, priključak struje, najam prateće opreme, čišćenje štanda, osiguranje, opremanje štanda i osobe koje će biti prisutne na štandu i aktivno dogovarati i organizirati sastanke za poduzetnike – izlagače, snose u cijelosti Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. te se od Vas kao sudionika ne očekuje sudjelovanje u organizacijskim troškovima.
  • Navedena usluga dio je programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva i nosi oznaku BFC (poticaj razvitku povoljnog poslovnog okruženja).
  1. Za  nastup na sajmu koristit će se  zajednički  promo materijal u obliku promotivnog letka/brošure i prezentacije (pregled  poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja).
  • Za potrebe pripreme brošure sve zainteresirane molimo da dostave popunjen upitnik (u prilogu). Izgled i sadržaj zajedničkog promo materijala idejno će osmisliti Poslovna zona Ivanec d.o.o.
  1. Svi sudionici pozvani su da za potrebe što kvalitetnijeg pojedinačnog predstavljanja pripreme i koriste svoje postojeće materijale u obliku za koji smatrate da najbolje predstavlja Vašu tvrtku, obrt ili OPG (letak, brošura, promo proizvod, baner).

Kao i prošle godine, i ove je predviđeno zajedničko sudjelovanje na otvorenju sajma te priprema poslovnih sastanaka, ako netko od sudionika za to iskaže potrebu.

Molimo da potvrdu Vašeg sudjelovanja na sajmu te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do utorka, 17. listopada 2017. na e-mail: [email protected] ili [email protected]

Sve dodatne informacije na tel. 042/492-870, Poslovna zona Ivanec.

print