Novosti

SRETNA NOVA GODINA! Zaposlenici iz Sri Lanke u društvu kolega obilježili sinhalsku Novu godinu

Ponedjeljak

U nedjelju, 28. travnja, zaposlenici Ivančice d.d. iz Sri Lanke pripremili su živu proslavu svog državnog praznika, sinhalske Nove godine, na kojoj su okupili i domaće kolege iz svoje nove radne sredine. U duhu raznolikosti i međukulturalne raznolikosti, ova proslava bila je i prilika za obogaćivanje kolektivnog iskustva i jačanje međusobnih veza stranih i domaćih zaposlenika Ivančice.

Gostoprimstvo stranih radnika iz Sri Lanke bilo je izvanredno, a njihova tradicionalna hrana i piće pružili su domaćinima nezaboravno iskustvo okusa, boja i mirisa. Svi prisutni su imali priliku kušati bogatu paletu izvornih specijaliteta i slastica te uživati u autentičnim čajevima koji su obilježili ovaj poseban događaj.

Osim gastronomskih užitaka, proslava je bila obogaćena raznim zabavnim aktivnostima, tradicionalnim nošnjama, glazbom i nagradnim igrama za sve prisutne. Neke od nagrada uručio je predsjednik Uprave Ivančice d.d. Siniša Zver te predsjednica Nadzornog odbora Nada Zver.

Ova proslava predstavlja samo jedan od brojnih primjera kako se strani zaposlenici nastoje uklopiti u lokalnu zajednicu.

U Ivančici d.d. ponosni su na raznolik kolektiv i raduju se budućim događajima za dijeljenje ovakvih nezaboravnih trenutaka.

A novu priliku za to imat će uskoro, budući da su prilikom nedavnog sastanka rukovodstva Ivančice s gradskim čelnicima Grada Ivanca strani radnici iz Sri Lanke pozvani da se pridruže Ivanečkom kotliću pa će vrijediti kušati gulaš s okusima i egzotičnim začinima ove daleke zemlje!

print