Novosti

U četvrtak, 8. lipnja, sastanak Vijeća za kulturu – glavna tema: Proslava Dana grada 2017.

Utorak

Za četvrtak, 8. lipnja, sazvana je sjednica Vijeća za kulturu Grada Ivanca u proširenom sastavu, a glavna tema razgovora bit će organizacijske i operativne pojedinosti vezane uz uključivanje u predstojeću proslavu Dana grada 2017.

Uz udruge u kulturi, na sastanak je pozvana i većina drugih udruga koje djeluju na području grada Ivanca, a koje se tradicionalno, svaka na svoj način, uključuju u središnju proslavu na gradskom trgu i tako daju svoj doprinos ovoj najvećoj godišnjoj kulturno – zabavnoj manifestaciji.

Riječ je o školskim zadrugama, udrugama koje okupljaju udomljenu djecu i osobe s posebnim potrebama, zatim, o braniteljskim udrugama, o onima koje njeguju tradicijsku kulturu, o vinskim udrugama te pojedincima koji na Ivanečkom sajmu žele predstaviti svoje stvaralaštvo. Na sastanak su pozvani i predstavnici vrtićkih ustanova.

Na sastanku će, slijedom dugogodišnjeg običaja, biti dogovorene pojedinosti vezane uz kulturno – zabavni program na središnjoj bini te razni detalji oko izlaganja na štandovima, kao i niz pojedinosti koje se odnose na organizaciju brojnih pratećih manifestacija koje se održavaju u sklopu ovogodišnjeg, vrlo bogatog programa.

Sastanak će se održati u Gradskoj vijećnici s početkom u 17.30 sati.

print