Novosti

Zbog velikog interesa poduzetnika, novo savjetovanje o programu E – impuls 2016. u utorak, 30. kolovoza

Utorak

Nakon prve radionice o mogućnostima bespovratnog financiranja poduzetničkih projekata iz programa Poduzetnički impuls – E- impuls 2016., koju su krajem srpnja održali zaposlenici Projektnog ureda Ivanec s direktoricom Poslovne zone Ivanec mr. sc. Lanom Labaš, a kojoj se odazvalo petnaestak gospodarstvenika, zbog velikog interesa poduzetnika u utorak će, 30. kolovoza, biti održana još jedna prezentacija ovoga programa.

Naime, zbog godišnjih odmora mnogi su poduzetnici propustili prvu radionicu pa je sada, zbog povećanog broja upita, dogovoreno još jedno predstavljanje E – impulsa s programima financiranja koji su na raspolaganju mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

Na prezentaciji će detaljno biti pojašnjeni načini prijave na programe i priprema prijavne dokumentacije, a nazočni će moći postavljati i konkretna pitanja o uvjetima sudjelovanja, procesu pripreme i provođenju projekata, vrednovanju projektnih prijava i sl.

Početak je u 18 sati u Gradskoj vijećnici Ivanec, a svi zainteresirani poduzetnici su dobrodošli. Radionicu organizira Grad Ivanec u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i Poslovnim klubom.

Detaljnije u prilogu.

print