Novosti

Seniorkama ŽOK-a Ivanec srebro u Županijskom odbojkaškom kupu

Petak

U četvrtak, 28. rujna, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivanec prva seniorska ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec odigrala je finalnu utakmicu Županijskog kupa, a protivnice su im bile odbojkašice OK Kitro Varaždin.

Odbojkašice ŽOK-a Ivanec, predvođene trenerom Nikolom Sabolićem, poražene su s 3:1.

Nakon što su odbojkašice OK Kitro Varaždin osvojile prva dva seta, Ivančanke su se odlično vratile u utakmicu, osvojile set, a i četvrti set odlično su otvorile, no pobjedu su u konačnici s 25:22 odnijele Varaždinke.

Zlatne medalje i pehar pobjednicama uručio je zamjenik gradonačelnika Ivanca Marko Friščić, dok je srebrne medalje i pehar članicama ŽOK-a Ivanec predao predsjednik Odbojkaškog saveza Varaždinske županije Josip Klen

Odigranom finalnom utakmicom završena je još jedna odlična sezona ŽOKI-ca, a o čijoj ustrajnosti rada i kvaliteti igre najbolje svjedoči podatak da to jedanaesto finale Kupa u kojem su zaigrale.

Pred ivanečkim je odbojkašicama nova sezona, a treninge i utakmice u nadolazećoj će sezoni igrati i na dva novosagrađena reprezentativna igrališta za odbojku na pijesku.

print