Novosti

Izlagači 6. ivanečkog gospodarskog sajma nagrađuju posjetitelje – izvlačenje u subotu, 20. lipnja

Petak

Ove godine Gospodarski sajam i Dane grada Ivanca podržava cijeli niz jakih i uglednih sponzora. Oni su za posjetitelje Gospodarskog sajma izdvojili atraktivne nagrade, a one će najsretnijima biti dodijeljene na javnom izvlačenju koje će na središnjoj bini biti priređeno u subotu, 20. lipnja, poslije 18.30 sati.

Kako do nagrada? Jednostavno! Svi posjetitelji Gospodarskog sajma pod šatorom trebaju ispuniti nagradni bon sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona) i ubaciti ga u kutiju. I nakon toga još samo držati „fige“ da bude izvučeno baš vaše ime! Nagrade su brojne. Kao što smo već naveli, generalni pokrovitelj 6. ivanečkog gospodarskog sajma grupacija Mesna industrija Braća Pivac d.o.o., PPK Karlovačka mesna industrija i Dalmeso d.o.o. osigurali su tri vrijedne nagrade, a najsretnijeg dobitnika očekuje poklon bon u iznosu 500 kuna, odnosno, u tolikoj će vrijednosti moći izabrati robu (svježe meso, pršut, drugi trajni i polutrajni proizvodi) u nedavno otvorenom prodajnom objektu u Malezovoj ulici u Ivancu!

Nadalje, u nagradnu igru uključili su se i brojni drugi izlagači – turistička agencija koja daje vaučer za nagradno putovanje, zatim, izlagači koji se bave proizvodnjom parkovnog raslinja, cvijeća te začinskog i aromatskog bilja, kao i brojni OPG-ovi s ponudom atraktivnih suvenira, domaćih proizvoda, vina, sireva, raznih krema i sličnih pripravaka, prelijepih rukotvorina, rukom bojanih svilenih marama i sl. U nagradnu igru uključene su i nakladničke kuće koje daruju knjige, dok će turističke zajednice koje nastupaju u sklopu projekta PPS destinacije najsretnijima darovati setove različitih proizvoda i suvenira. Posjetitelje očekuju i dekorativni jastučići, ali i bonovi temeljem kojih će se u pojedinim picerijama moći počastiti picom. No, to je tek dio nagrada, bit će i drugih.

Cijeli taj program odvijat će se uz nastup atraktivnih Varaždinskih anđelica i mažoretkinja te uz nastupe Povijesno – plesne skupine Kontea iz Konjščine, a na bini će zaplesati i plesni par Ivana Matić i Mateo Mudri. Zabava se potom nastavlja u Jacquesa i Ninu Kraljić nakon čega slijedi vatromet, a onda slijedi plesnjak uz Peti element i VIS Breskvice.

print