Novosti

Od 30. siječnja do 1. veljače - Info dani Projektnog ureda za EU fondove

Srijeda

Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove u suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom Ivanec d. o. o. poziva sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, predstavnike udruga i ustanova na savjetovanje naslovljeno „Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova u 2017. godini - uvjeti dodjele bespovratnih sredstava za sve skupine  prijavitelja“.

Info dani će se odvijati od ponedjeljak, 30. siječnja do srijede, 1. veljače, a glavna prezentacija bit će u utorak, 31. siječnja u 18 sati, u prostorima Srednje škole Ivanec, Kumičićeva 7.

Govorit će se o sljedećim temama:

  1. Uvodni dio: Što su EU fondovi  i kako funkcioniraju mehanizmi dodjele sredstava  u Hrvatskoj
  2. Pojašnjenje projektnog načina prijave na programe – kvalitetno pripremljen projekt je uz ekonomičnost i opravdanost ulaganja osnovni kriterij  za dobivanje sredstava
  3. Plan javnih poziva za 2017. - detaljno predstavljanje najavljenih javnih poziva - prihvatljivi prijavitelji, planirani rok objave, uvjeti prijave, prihvatljive aktivnosti, visina bespovratnih sredstava  
  4. Usluge Projektnog ureda za EU fondove namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima  za pripremu i prijavu projekta
  5. Najava edukacije o EU fondovima u 2017. godini, u cilju podizanja razine informiranosti lokalne zajednice

 Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivna prezentacija u trajanju do sat i pol, a cilj joj je pravovremeno i detaljno informiranje o mogućnostima prijave vašeg poslovnog ili privatnog projekta, načinu i uvjetima dodjele  bespovratnih sredstava te da uz stručnu pomoć voditelja za EU fondove Projektnog ureda Grada Ivanca na vrijeme pripremite, uspješno prijavite i realizirate svoje projekte.

Savjetovanje je besplatno za sve zainteresirane.

Tijekom tri navedena dana ujedno će biti organizirana i Otvorena vrata Projektnog ureda, kada će biti moguće individualno informiranje i konzultacije korisnika s voditeljima EU projekata  o konkretnom projektu.

Napominjemo da će u tom razdoblju termini za individualna savjetovanja biti posebno prilagođeni, odnosno, svi zainteresirani će u vremenu od 12-17 sati bez prethodne najave moći doći u Projektni ured i dobiti sve potrebne informacije.

print