Novosti

Tiskovna konferencija: Humanitarna utakmica za Mislava Šuška bit će prvorazredan sportski happening i zabavna priredba

Utorak

U Gradskoj vijećnici u Ivancu u utorak je 21. travnja, održana tiskovna konferencija u povodu humanitarne utakmice koja će se u četvrtak, 23. travnja, na ivanečkom gradskom stadionu održati za pomoć bolesnom 14-godišnjaku Mislavu Šušku. Budući da je pokrovitelj ovog događaja predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, na press konferenciji su o programu koji očekuje posjetitelje govorili njegov izaslanik Mario Habek, saborski zastupnik, zatim, gradonačelnik Milorad Batinić u ime Grada Ivanca kao domaćina, predsjednik Humanih zvijezda Hrvatske Branko Tušek te predstavnik Humanih zvijezda estrade Davor Dretar Drele. Konferenciji je nazočio i organizacijski tajnik Humanih nogometnih zvijezda Nino Tušek.

Sudeći po onome što je izneseno na pressici, utakmica u četvrtak bit će ne samo respektabilan sportski happening već i velika zabavna priredba. Potvrđuju to i najave dolaska u Ivanec cijelog niza nogometnih zvijezda i poznatih imena hrvatske estradne scene. Tušek je najavio da će za nogometne zvijezde zaigrati Bišćan, Jurčić, Rukavina, Šokota, Živković, Vlaović i drugi poznati nogometaši, a uključit će se i slavonska ekipa – Krpan, Špehar, Babić, Labak i drugi, kao dobar „spoj“ Slavonije i Zagreba. S druge strane, Drele je kontrirao najavom dolaska Hoyke, Škore, ali i legendarne ekipe Varteksa koja je igrala u četvrtfinalu UEFA-e – Mrmića, Mumleka, Karića, Brlinića i drugih. No, osim njih u Ivanec stižu i Mejaši, Kavaliri, Kumovi, Juraj Galina, Rajko Suhodolčan i drugi, koji će prije utakmice i u poluvremenu zasvirati i zapjevati gledateljima.

Utakmicu će voditi Davor Dretar Drele i Aleksandar Grabarić, a pošto je životna želja Mislava postati sportski komentator, voditelji najavljuju da će mu povremeno prepustiti mikrofon. Organizatori pozivaju sve ljubitelje nogometa, ali i sve građane, djecu i mlade da dođu na ovu priredbu i da svojim novčanim prilogom pomognu u prikupljanju sredstava koje će Mislavu omogućiti da - nakon još dvije operacije koje mu predstoje u lipnju i rujnu - ove godine prvi put u svojih 14 godina života izađe iz kolica i napravi svoj prvi korak. Utakmica počinje u 17 sati. 

Svi ljudi dobre volje pozvani su da se humanitarnoj akciji za Mislava pridruže i pozivom na humanitarni telefon 060 922 922.

print