Novosti

14. sjednica Gradskog vijeća Ivanca u srijedu, 22. travnja

Petak

Za srijedu, 22. travnja, sazvana je nova, 14. sjednica Gradskog vijeća Ivanec. Točka koja će odmah nakon aktualnog sata zacijelo izazvati najveću pažnju jest prezentacija o mogućnostima i ograničenjima prijave Grada Ivanca na fondove Europske Unije te informacija o projektima koje Grad planira prijaviti na europske fondove.

U nastavku sjednice slijede financijska izvješća o poslovanju gradskih ustanova u prošloj godini i to Dječjeg vrtića Ivančice i Gradske knjižnice i čitaonice Gustava Krkleca. Pred vijećnicima će se naći i analiza rada narodnih knjižnica u Varaždinskoj županiji za 2014. godinu. Slijede potom izvješća o realizaciji gradskih programa u 2014. i to programa javnih potreba u sportu, u kulturi, u području socijalne skrbi, u održavanju komunalne infrastrukture te gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture kao i izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe u drugoj polovici prošle godine. Također, vijećnici će razmotriti i izvješće o radu gradonačelnika u razdoblju od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine.

Na dnevnom redu sjednice je i izvješće o lokacijama i količinama odbačenog otpada, troškovima njegova uklanjanja te provedbi mjera za otklanjanje otpada za 2014. kao i donošenje Odluke o provedbi posebnih mjera sprečavanja odbacivanja otpada. Vijećnicima će se predložiti i donošenje nove Odluke o socijalnoj skrbi Grada Ivanca, a razmotrit će i prijedlog da se postojeća Odluka o javnim priznanjima Grada Ivanca dopuni novim odredbama. Početak sjednice je u 18 sati.

print