Novosti

OBAVIJEST KAUFLANDA Kreće gradnja rotora na državnoj cesti D35, zbog izvođenja radova na snazi je posebna regulacija prometa

Ponedjeljak

Trgovački centar Kaufland danas kreće s izgradnjomrotora na državnoj cesti D35, rotor se gradi na križanju s Ulicom Ivana Gundulića.

Zbog planiranih radova privremeno će biti zatvorenasjeverna prometna traka pa će se promet odvijati isključivo južnom prometnom trakom, u oba smjera.

Po završetku dijela radova na sjevernom dijelu rotorazatvoriti će se promet južnom prometnom trakom, no tada će za promet biti otvoreni sjeverni dio rotora. 

Zatvoreni će biti i izlaz na državnu cestu D35 iz Ulice Eugena Kumičića.

Suglasnost i dozvole za izvođenje radova investitor je ishodio od Hrvatskih cesta, u čijoj je nadležnosti obilaznica. Također, cjelokupni trošak radova pokriva Kaufland.

Planirano je da radovi na izgradnji rotora traju do kraja kolovoza, a u slučaju promjena u regulaciji prometa građane ćemo pravovremeno informirati.

Također, paralelno s izvođenjem radova na izgradnji rotora, započeti će i radovi na gradnji javne rasvjete u Ulici Ivana Gundulića te uređenje ulice, a radi se o investiciji Grada Ivanca.

Podsjećamo da je zbog izvođenja radova na projektu Aglomeracije Ivanec zatvorena dionica Ulice Vladimira Nazora, od željezničke pruge do semafora.

print