Novosti

Jelena Županić, nova direktorica Turističke zajednice Grada Ivanca

Petak

Magistra odnosa s javnostima Jelena Županić iz Ivanca, rodom iz Salinovca, nova je direktorica Turističke zajednice Grada Ivanca.

Temeljem raspisanog natječaja, J. Županić na ovu je dužnost izabralo Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Ivanca s danom 4. travnja, a idućih dana, potvrđeno je, za njeno imenovanje stiže i rješenje Ministarstva turizma i sporta RH.

Nakon završene srednje škole, Jelena Županić je na studiju Računarstva u Čakovcu stekla zvanje inženjerke računalnih mreža i sustava. U cilju daljnjeg obogaćivanja svoga znanja, završila je i diplomski studij na Sveučilištu Sjever u Varaždinute postala mag. odnosa s javnostima. Radila je kao asistent voditelja turističke agencije Taubek tours u Ivancu te u prehrambenoj industriji Vindija u Varaždinu.

Uz folklor, kojim se punih 15 godina bavila u KUD-u Salinovec, Jelena je i strastvena planinarka, a bavi se i fotografijom. Novom poslu prionula je s velikom voljom, entuzijazmom i spremnošću za timski rad u suradnji s Gradom i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. te svima ostalima koji kreiraju pravce turističkog razvitka Ivanca, a što je svakako dobar temelj za nastavak postojećih intenzivnih aktivnosti u cilju daljnjeg turističkog brendiranja Grada Ivanca. 

Nova direktorica radi u novootvorenom Centru za posjetitelje Kukuljević u gradskom parku, na čijoj se galeriji nalaze uredTurističke zajednice.

Centar za posjetitelje otvoren je svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 sati, a subotom i nedjeljom od 8 do 20 sati.

print