Novosti

PREKRASNA TURISTIČKA PROMIDŽBA Ivanec sjajno predstavljen na turističkoj karti Središnje Hrvatske kao destinacija koju vrijedi posjetiti

Utorak

Iz tiska je izašla turistička karta Središnje Hrvatske, na kojoj su na vrlo dopadljiv način prikazane najatraktivnije turističke destinacije u ovoj regiji.

Posebno veseli što je na njoj Ivanec sjajno predstavljen kao novo i zanimljivo turističko odredište. Ne samo da je na samoj karti popraćen sa četiri fotografije (Ivančica, vitezovi ivanovci, Ivanečki rudarski dani, ivanečka crkva), već je par fotografija objavljeno i u opisnom dijelu karte.

Iz naše županije u popratnom dijelu karte uz Ivanec su, kao turističke destinacije koje vrijedi obići, istaknuti još samo Varaždin i Varaždinske Toplice. Svrstavanje Ivanca na turističku kartu Središnje Hrvatske rezultat je velikih napora i ulaganja koji Grad Ivanec i gradska Turistička zajednica ulažu u prepoznatljivost Ivanca kao turističke destinacije, a koji su, očito je, prepoznati i nacionalnoj razini. A kako je naš Ivanec prezentiran na karti, pogledajte na priloženim scanovima.

print