Novosti

GRAD IVANEC Objavljen Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima za 2024. godinu

Srijeda

Grad Ivanec pozvao je poduzetnike s gradskog administrativnog područja da se jave na Poziv za dodjelu bespovratnih potpora namijenjenih poticanju razvitka poduzetništva u 2024. godini. Na poziv se mogu javiti poduzetnici početnici i svi ostali poduzetnici.

Početnicima su namijenjene bespovratne potpore u obliku sufinanciranja troškova najma poslovnog prostora te za razvitak digitalnih oblika poslovanja i internet oglašavanja.

Svim ostalim poduzetnicima na raspolaganju su potpore za razvoj digitalnih oblika poslovanja i internet oglašavanja, subvencioniranje troškova nastupa na gospodarskim manifestacijama te subvencioniranje osnovne i dopunske izobrazbe za održivu uporabu pesticida za građane s područja grada Ivanca.

Napominjemo da su ove potpore samo dio puno šireg i opsežnijeg gradskog Programa dodjele bespovratnih potpora, koji poduzetnicima nudi cijeli spektar benefita i olakšica, a koji je dostupan na poveznici https://ivanec.hr/dokumenti/43-proracun/306-gospodarstvo

Predmetni javni poziv otvoren je do 15. prosinca 2024. godine, a integralni tekst Javnog poziva i potrebni obrasci dostupni su na poveznici https://www.ivanec.hr/dokumenti/kategorija/167-natjecaji/8098-javni-poziv-za-dodjelu-bespovratnih-potpora-poduzetnicima-za-2024-godinu-809

print