Novosti

POZIV DJELATNICIMA U TURIZMU Predstavite se na 10. gospodarskom sajmu u Varaždinu – sve troškove nastupa pokriva Grad Ivanec

Ponedjeljak

I ove godine Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Turistička zajednica Ivanec predstavljaju se na Gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji će se održati u petak i subotu, 19. i 20. travnja na Kapucinskom trgu.

Budući da će naglasak u sklopu nastupa na sada već 10. izdanju Gospodarskog sajma biti na turističkoj ponudi Ivanca i daljnjoj promociji i pozicioniranju brenda Ivanec - Planinarski grad, pozivamo sve djelatnike u turizmu da se pridruže i predstave svoje turističke i ugostiteljske objekte. Nastup na sajmu je besplatan jer sve troškove pokriva Grad Ivanec.

Službeno otvorenje Sajma bit će u petak u 14:00 sati, a bit će otvoren u petak od 14:00 do 22:00 te u subotu od 08:00 do 16:00 sati.

 

U sklopu sajma održat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, a bit će upriličeni i gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan.

Kako možete sudjelovati?

  • Putem vlastitih promotivnih materijala (letak, brošura, promo proizvod, baner, itd.)
  • Putem dostave podataka o svojoj ponudi koji će biti uvršteni u zajednički promotivni materijal u izvedbi Poslovne zone Ivanec d.o.o.
  • Kroz osobnu prisutnost na zajedničkom štandu i otvorenju sajma

Ako ste zainteresirani, molimo da potvrdu sudjelovanja dostavite na e-mail [email protected], a pripremljeni materijal za promociju u prostorije Poduzetničkog inkubatora Ivanec (Vladimira Nazora 6/II), najkasnije do ponedjeljka, 15. travnja 2024. 

Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 042/492-870 ili 042/645 – 484, Poslovna zona Ivanec.

print