Novosti

U četvrtak, 9. travnja, u Gradskoj vijećnici koordinacijski sastanak za Zelenu čistku 2015.

Utorak

Posluži li vrijeme, ovogodišnja Zelena čistka održat će se u subotu, 18. travnja, a na uključivanje u najveću godišnju ekološku akciju na području grada Ivanca pozvani su svi mjesni odbori, civilne udruge, vatrogasci, lovačka društva, društva za sportsku rekreaciju, škole, građani, ukratko, svi koji toga dana budu željeli biti dio sveobuhvatnog ivanečkog zelenog pokreta.
Kako bi se s gradskim komunalnim službama i sa službama Ivkoma dogovorili provedbeni detalji akcije, gradonačelnik Milorad Batinić poziva predstavnike svih mjesnih odbora, udruga i ostalih zainteresiranih sudionika na koordinacijski sastanak koji će se u Gradskoj vijećnici Ivanec održati u četvrtak, 9. travnja s početkom u 19 sati. Poželjno je sa sobom donijeti spisak lokaliteta koji će se čistiti, podatke o broju potencijalnih sudionika akcije te o količini vreća za skupljanje otpada. U akciju će se i ove godine uključiti Ivkom. 

Mjesnim odborima koji ističu da na njihovim područjima nema divljih odlagališta, upućen je poziv da se u akciju uključe čišćenjem javnih zelenih površina ili uređenjem okućnica svojih sugrađana kojima je zdravlje ugroženo ili žive u teškim socijalnim prilikama.

print