Novosti

DOĐITE U SUBOTU NA PLESNI SPEKTAKL U IVANCU Više od 300 sudionika na Trofeju grada Ivanca, turniru u standardnim i latino-američkim plesovima!

Utorak

U subotu, 2. ožujka, pozivamo vas na plesni spektakl, Trofej grada Ivanca, turnir u standardnim i latino-američkim plesovima, koji u srednjoškolskoj sportskoj dvorani priređuju Plesni klub Takt iz Varaždina i Hrvatski sportski plesni savez. Pokrovitelj plesne manifestacije treću godinu zaredom je Grad Ivanec.

U sklopu Trofeja održat će se dva plesna natjecanja - bodovni turnir HSPS-a te KUP  Hrvatske u standardnim i latino-američkim plesovima.

Manifestacija će okupiti više od 300 sudionika. U sportskom dijelu natjecanja tijekom dana svoje će plesno umijeće pokazati oko 250 natjecatelja iz 16 hrvatskih i tri slovenska kluba, dok će još 50 članova Plesnog kluba Takt sudjelovati u večernjem dijelu show programa.

Najzanimljiviji i najatraktivniji dio, namijenjen široj publici, počet će u 19 sati defileom svih parova, a nakon toga će publika imati prilike vidjeti nastup vrhunskih plesača u završnim natjecanjima Kupa Hrvatske te show program plesača Plesnog kluba Takt.

Cijena ulaznice je 10 eura, a djeca do 12 godina imaju besplatan ulazak.

print