Novosti

FOTOGRAFIJA Ivanečki fotograf Domagoj Sever primljen u Hrvatsku udrugu likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti (ULUPUH)

Srijeda

Ivanečki fotograf Domagoj Sever primljen je u Hrvatsku udrugu likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti (ULUPUH), prestižno udruženje koje predstavlja važan korak u karijeri svakog umjetnika koji teži priznanju i širenju prepoznatljivosti svojih djela. Time se Sever pridružuje elitnom društvu umjetnika koji su svojim radom obogatili kulturnu scenu Hrvatske i šire. Članstvom u ULUPUH-u imat će prilike povezati se s drugim umjetnicima, razmijeniti ideje i iskustva te doprinijeti daljnjem osobnom umjetničkom rastu, ali i razvoju primijenjene umjetnosti u Hrvatskoj.

Kao što je poznato, Domagojeve fotografije dosad su prezentirane na izložbama diljem svijeta, a svaka od njih nosi jedinstven autorov doživljaj estetike i vizije.  

Tim povodom Sever je sudjelovao na izložbi otvorenoj u utorak, 20. veljače, u Galeriji ULUPUH-a. Na svoju 74. obljetnicu, kao i svake godine od svog osnutka, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti primila je nove članove koji su visokom razinom kvalitete svojih radova zadovoljili kriterije udruge. U posljednjih godinu dana, na ljetnom i zimskom natječaju prijema novih članova, u ULUPUH je primljeno 17 novih članova, u 10 od ULUPUH-ovih 17 sekcija. Oni su predstavljeni na skupnoj izložbi s ciljem da se udruženje i šira javnost upozna s njihovim radovima, a među njima bio je i Sever koji zajedno s još jednim novim članom, Ivanom Vranjićem, izlaže u sklopu Sekcije za fotografije.

Izložba se može razgledati do 27. veljače u Galeriji ULUPUH, Ilica 13, prvi kat, radnim danom od 10 do 17 sati, subotom od 10 do 13 sati. Nedjeljom i praznikom Galerija je zatvorena. Ulaz je slobodan. Izložba je realizirana uz financijsku potporu  Ministarstva kulture i medija RH i Grada Zagreba.

print