Novosti

NE PROPUSTITE SUTRA U GRADSKOM PARKU Face painting, foto kutak, Potraga za blagom Kluba mladih Ivanec i „Bijeli Božić“ KUD-a Salinovec

Četvrtak

Ivanec u susret Novoj godini kreće sutra (petak, 29. prosinca) novim zabavnim i glazbenim programima kod klizališta u gradskom parku.

Program počinje u 17 sati akcijom Kluba mladih Ivanec, koji poziva svu djecu i mlade da se kod njihove adventske kućice okupe u foto kutku, gdje se mogu fotografirati te sa sobom ponijeti fotografiju za nezaboravnu uspomenu s ovogodišnjeg Adventa u Ivancu.

Očekuje vas i facepainting, a volonteri Kluba mladih pobrinut će se za vaš jedinstveni novogodišnji styling.

U 18 sati kod paviljona će nastupiti KUD Salinovec sa svojim folklornim programom „Bijeli Božić“ te ljubitelje tradicije i starine izvornim plesovima uvesti u novogodišnju atmosferu. Nastupaju odrasli i dječji sastavi, a KUD poziva sve građane da im se pridruže.

Nakon nastupa KUD-a Salinovec, a to će biti poslije 18.30 sati, Klub mladih Ivanec nastavlja sa svojim programom i to s Potragom za blagom, koja najbrže i najdosjetljivije natjecatelje vodi do atraktivnih nagrada. Sutrašnja potraga namijenjena je mladeži i odraslima.

Klub mladih priređuje i Potragu za blagom namijenjenoj djeci (uz foto kutak i facepainting) i to u subotu, 30. prosinca, s početkom u 11 sati.

Stoga nikako nemojte propustiti ove vesele programe kojima svi zajedno polako ispraćamo Staru godinu i krećemo u susret Novoj!

print