Novosti

ADVENTSKA ATMOSFERA U IVANCU Stigli novi Domaći i snjegovići, postavljena mini izložba, miriši svježa crnogorica

Četvrtak

Ivanec nastavlja „ disati“ u duhu adventa. Veseloj družini snjegovića na Kinotrgu i kod Gradske vijećnice pridružila su se još dva, koji „čuvaju“ ulaz u gradski park. Jedan je iz Srednje škole Ivanec, a drugi iz Područne škole Prigorec . I ova dva nova ukrasa grada, baš kao i oni na Kinotrgu i na ulazu u Gradsku vijećnicu, omiljena su  kulisa za fotografiranje djece i mladih.

Iz Dječjeg vrtića Ivančice stigli su i novi Domaći u svojim žarkim plamenim kapama te se pridružili razigranoj skupini vatrenih čovječuljaka koji već krase cijeli gradski centar. Možete ih vidjeti uz nogostup prema Kinu Ivanec. Jedan Domaći smjestio se i u ured gradonačelnika.

Uz nogostup je postavljena i nesvakidašnja mini izložba na otvorenom. Izloženo je nekoliko prelijepih drvenih skulptura nastalih na Festivalu kiparenja motornom pilom u Salinovcu, a koje je Gradu ustupio DŠR Salinovec. Razgledajte ih i vi! Dodatni blagdanski čar centru Ivanca daje i mirisna friška jelovina  a iz koje na svakom koraku „iskaču“ mali Domaći…

print