Novosti

SUTRA I SLJEDEĆEG VIKENDA NA RAPIKOVCU PROIZVODI LOKALNIH OPG-ova Kušajte i ivanečki gin, proizveden (i) od sastojaka s planine Ivančice!

Petak

Sukladno pozivu koji su Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. uputili OPG-ovima koji imaju vlastite proizvode, a kojim im je tijekom vikenda u listopadu na raspolaganje stavljen besplatan štand kako bi mogli prodavati svoje proizvode, u naredna dva vikenda (počevši od sutra, 21. listopada) kod parkirališta na Rapikovcu u Prigorcu bit ćeprisutna tri OPG-a.

Riječ je o OPG-u Milan Štefanec, koji nudi brojne proizvode od jabuke, s naglaskom na sokove, zatim, PG Branko Vidaček, renomiran proizvođač bučinog ulja i drugih proizvoda od buče.

Njima će se pridružiti proizvođač likera OPG Mađar, koji je za posjetitelje najavio besplatne degustacije proizvoda, a posebno novog, ivanečkog gina, proizvedenog (i) od sastojaka s planine Ivančice. OPG Mađar na štandu će biti u razdoblju od 10:00 do 17:00 sati u subotu i nedjelju, dok se u slučaju lošeg vremena izlaganje otkazuje.

Sve zainteresirane pozivamo da posjete štandove i nabave neke od kvalitetnih, domaćih i lokalno proizvedenih proizvoda.

Ovim putem, također, još jednom podsjećamo OPG-ove koji imaju svoje vlastite proizvode (i potrebne preduvjete da vrše njihovu prodaju) da se prijave za dobivanje besplatnog štanda na mail [email protected] ili broj telefona 042/645-435. 

Sve potrebne informacije nalaze se i na plakatima postavljenima na lokaciji događanja. 

Broj štandova koji će se ustupiti zainteresiranim OPG-ovima nije ograničen. 

Ovaj vid potpore namijenjen je razvoju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svih ostalih malih poslovnih subjekata koji prepoznaju svoj interes djelovanja u sektoru turizma, a lokacija je odabrana zbog velikog broja planinara, sportaša i rekreativca koji se svaki vikend upućuju na Ivančicu.

print