Novosti

TURIZAM Turistička zajednica grada Ivanca u Varaždinu predstavila turističku ponudu Ivanca u sklopu projekta „Županija s pričom“

Ponedjeljak

Turistička zajednica Grada Ivanca u subotu je na varaždinskom Korzu predstavila turističku ponudu našega grada na manifestaciji „Županija s pričom“, koju je Županijska TZ zajedno s TZ-ovima gradova i općina organizirala u povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma.

Tim povodom na Korzu su predstavljene brojne aktivnosti i manifestacije koje tijekom godine za posjetitelje organiziraju turistički djelatnici iz gradova i općina, pa je tako ovoga puta predstavljeno ono najbolje što naša županija može ponuditi.

Na ivanečkom štandu predstavljena je turistička ponuda Planinarskog grada, posjetiteljima su najavljena i predstojeća zanimljiva događanja u Ivancu, a sve to bilo je popraćeno degustacijom domaćih kolača i delicija koje su za ovu priliku pripremile članice Društva prijatelja narodnih običaja Maska iz Ivanca.

Pridružili su se i vitez ivanovac i pripadnik Ivanečke rudarske čete, uz koje su se brojni posjetitelji i ovoga puta rado fotografirali.

S gostima i posjetiteljima družili su se predsjednik TZ-a Boris Jagetić Daraboš i direktorica Romana Pomper Pozder.

print