Novosti

PLANINARI, REKREATIVCI, IZLETNICI! Dođite u subotu na Žgano vino na predstavljanje planinarskih suvenira Grada Ivanca, očekuju vas i iznenađenja!

Četvrtak

Grad Ivanec i Turistička zajednica grada Ivanca pozivaju sve planinare, rekreativce i izletnike koji najavljeno lijepo vrijeme u subotu, 3. lipnja, namjeravaju iskoristiti za uspon na Ivančicu, da usput nikako ne propuste nesvakidašnji događaj na izvorištu Žgano vino.

Naime, u prekrasnom ambijentu Žganog vina, kod klupa i informativnih ploča, toga će dana  biti predstavljeno više autentičnih suvenira koje Grad Ivanec u suradnji s Turističkom zajednicom i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. idejno osmišljava, kreira, razvija i nadograđuje u sklopu turističkog brendiranja Ivanca kao Planinarskog grada.

Cilj svih tih aktivnosti je daljnje povećanje prepoznatljivosti Ivanca kao planinarske turističke destinacije na nacionalnoj razini i šire te vezano uz to, davanje vjetra u leđa privatnoj turističkoj inicijativi.

Predstavljanje suvenira bit će u neformalnoj atmosferi, kao što i priliči ovoj prvorazrednoj izletničkoj i planinarskoj destinaciji, pa stoga – svakako svratite do Žganog vina!

Početak je u 10 sati, a organizatori su za posjetitelje pripremili i mala iznenađenja, uz nezaobilazne planinarske delicije! Vidimo se u subotu na Žganom vinu!

print