Novosti

U utorak, 4. travnja, 26. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Četvrtak

Nova, 26. sjednica Gradskog vijeća Ivanec, sazvana za utorak, 4. travnja, vijećnicima donosi na raspravu šest točaka dnevnoga reda. Sazvana je ponajprije radi donošenja Rješenja o imenovanju Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja Grada Ivanca, kako bi se čim prije – a što je utvrđeno i novom Odlukom o dodjeli javnih priznanja koju je Vijeće donijelo na prošloj sjednici – raspisao javni poziv kojim  će svi predlagatelji biti pozvani za dostavljanje prijedloga kandidata za dodjelu gradskih priznanja.

Također, Gradsko vijeće treba donijeti i Odluku o utvrđivanju najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju objekta s pripadajućim zemljištem u Lančiću.

Na dnevnom redu je i više prijedloga o ukidanju svojstva javnog dobra na pojedinim katastarskim česticama. S obzirom na to da će se u sklopu sjednice održati i redoviti aktualni sat, očekuju se i pitanja gradskih vijećnika na različite teme.

Početak sjednice je u 18 sati, a svi zainteresirani i ovoga će je puta moći pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print