Novosti

Ivkom obavlja završne radove na dječjem igralištu u Ivancu

Četvrtak

Proljepšanje vremena djelatnici Ivkom d.d. iskoristili su za obavljanje završnih radova na dječjem igralištu koje je lani uređeno iza zgrada u ivanečkoj Šabanovoj i Gajevoj ulici. Lani su, podsjećamo, izvedeni zemljani radovi, sagrađene su pješačke staze i popločane tlakavcima, montiran je dio sprava za igru, a djelatnici Ivkoma na površini su zasadili mlada stabla. Radovi su sada nastavljeni dovozom zemlje i sjetvom trave, a tijekom idućeg tjedna na površini će se zasaditi i ukrasno grmlje. 

Za nekoliko tjedana, kada površina zazeleni, novo igralište u pravom smislu te riječi postat će ugodan kutak za djecu i njihove roditelje. No, s time posao još neće biti dovršen, jer Grad najavljuje da će ove godine na igralištu postaviti još nekoliko sprava za igru te klupe i rasvjetu, pa će time ovaj prostor dobiti sve karakteristike modernog gradskog dječjeg igrališta.

Ulaganje je vrijedno više od 156.000 kuna, od čega je 90.000 osigurano temeljem prijave na natječaj Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, a ostatak je izdvojio Grad Ivanec.

print