Novosti

Kakav program za predstojeći adventski vikend u Ivancu?

Petak

Bogatim glazbenim, zabavnim, kulturno – umjetničkim i rekreativnim programom i ovoga se vikenda nastavlja Advent u Ivancu.

U subotu, 10. prosinca, s početkom u 17.00 sati, KUD Salinovec u novoj školi u Salinovcu priređuje folklorno - tamburašku božićnu večer. Uz domaćine, u programu će nastupiti i gosti – članovi HKUD-a Željezničar iz Osijeka te članovi KUD-a Bukovac.

U nedjelju, 11. prosinca u 18.00 sati, u ivanečkome Kinu slijedi koncert Božićna bajka – obitelj obitelji. Organizira ga POU „Đuro Arnold“, a u dopadljivom programu nastupaju zajedno članovi obitelji ili pak rodbina.

Istoga dana, ali s početkom u 9.00 sati, iz centra Ivanca kreće se u tradicionalni obilazak Ivanečke planinarske obilaznice. Pohod organizira Planinarski klub Ivanec.

Zbog najavljene kiše u subotu 10. prosinca, priredba Rasplesani advent Plesnog kluba Ivančice prebacuje se na nedjelju, 18. prosinca, u 15.00 sati. Također, planirana predstava u organizaciji KUU Stažnjevec također će se održati u novome terminu, o kome ćemo naknadno obavijestiti.

 

I sv. Nikola gleda utakmicu…

Danas poslijepodne u 16.00 sati u planu je bio i dolazak sv. Nikole i Krampusa u Margečan, a na trgu su se trebali kititi i borovi. No, kako i sv. Nikola gleda utakmicu, poručuje da će u Margečan ipak malo zakasniti, pa je susret s dječicom zakazao u ponedjeljak, 12. prosinca.

Kako doznajemo, tada će ga prigodnim programom dočekati i učenici tamošnje škole.

Podsjećamo, samo danas do 15 sati u prizemlju Gradske vijećnice Ivanec možete preuzeti prigodne razglednice i omotnice koje je TZ izdao u povodu obilježavanja Međunarodnog dana planina, 11. prosinca.

Nakon toga, uputite se do Pošte Ivanec te razglednicu ili omotnicu pošaljite vama dragoj osobi. Sve odlazne pošiljke bit će žigosane posebnim žigom, koji je u optjecaju samo danas.

Ujedno, bit će to posljednji prigodni žig koji se aplicira uz poštansku marku izraženu u kunama, što znači da će sve pošiljke označene ovim žigom imati i svoju kolekcionarsku vrijednost. 

print