Novosti

U srijedu, 16. studenog, 22. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Srijeda

Nova, 22. sjednica Gradskog vijeća Ivanec, sazvana je za srijedu, 16. studenog.

Na dnevnom redu je 14 točaka, među njima i dvije koje na prošloj sjednici nisu bile razmatrane jer im se nisu odazvali predstavnici varaždinskog Varkoma d.d. i Čistoće d.o.o., koji bi vijećnicima mogli odgovoriti na pitanja vezana uz njihova izvješća o poslovanju za 2021. godinu. Grad Ivanec je, podsjećamo, jedan od dioničara u Varkomu te suvlasnik Čistoće.

Od ostalih točaka izdvajamo Odluku o dopuni Odluke o komunalnoj naknadi, Plan djelovanja Grada Ivanca u 2023. godini u području prirodnih nepogoda, Program povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području našega grada te izvješće o ostvarivanju prava iz Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području grada Ivanca za 2021. godinu.

Razmatrat će se i dvije odluke vezane uz Dječji vrtić Ivančice Ivanec, a to je Odluka o davanju prethodne suglasnosti na Statut vrtića te Odluka o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu u Dječji vrtić.

Pred vijećnicima će se naći i izvješće o stanju zaštite od požara na području grada Ivanca za 2021. godinu, zatim, Odluka o imenovanju Povjerenstva za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Ivanca te izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe za razdoblje siječanj-rujan 2022. godine.

Sjednica počinje u 18 sati, a svi zainteresirani moći će je pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na Facebook stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print