Novosti

U subotu, 5. studenog, Ivanec domaćin 16. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije za žene

Petak

Pod generalnim pokroviteljstvom Grada Ivanca i u organizaciji DŠR-a Salinovec u suradnji s HRSS „Sport za sve“, Ivanec će sutra biti domaćin 16. hrvatskog festivala sportske rekreacije za žene.

Na ovom festivalu državnoga ranga svoje je sudjelovanje najavilo čak 30 ekipa iz cijele Hrvatske, sa 300 sudionica.

Dolazak su potvrdile ekipe iz Šibensko-kninske, Zadarske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske, Koprivničko-križevačke, Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Međimurske i Varaždinske županije te iz Grada Zagreba. 

Natjecat će se na visećoj kuglani, u pikadu, vođenju nogometne lopte, bacanju lopte na koš, u gađanju mete rukometnom loptom i bacanju koluta. Natjecanje počinje u 14 sati, velikim mimohodom ekipa-sudionica u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec te pozdravnim govorima predstavnika organizatora i pokrovitelja.

Supokrovitelj festivala je Varaždinska županija, a podupiru ga i Županijski savez sportske rekreacije Sport za sve, Turistička zajednica grada Ivanca i drugi sponzori.

Završetak natjecanja očekuje se oko 19 sati, nakon čega će uslijediti zajednička večera za sve sudionice i njihove domaćine te podjela pehara, medalja i diploma.

Domaćinstvo državnog festivala ujedno je i veliko priznanje DŠR-u Salinovec, koji ovime ujedno ponovno potvrđuje svoj status jednog od vodećih sportsko-rekreacijskih društava u Hrvatskoj.

print