Novosti

U POVODU SVIH SVETIH Položen vijenac kod središnjeg križa na gradskom groblju Ivanec

Petak

U povodu Svih svetih, izaslanstvo Grada Ivanca predvođeno gradonačelnikom Miloradom Batinićem danas je položilo vijenac i zapalilo svijeće kod središnjeg križa na gradskom groblju Ivanec.

Polaganju vijenca i molitvi za pokoj duša svih preminulih sugrađana, a osobito poginulih branitelja te svih onih koji su svoj rad uložili u boljitak grada, nazočili su i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, predsjednik Gradskog vijeća Zdenko Đuras, Marija Vusić, supruga poginulog vukovarskog branitelj Stjepana, gradski vijećnici Antun Babić i Ivan Sedlar, direktor Ivkoma d.d. Edo Rajh, predstavnici braniteljskih udruga i dr.

Za sve pokojne sugrađane koji u miru počivaju na groblju, a osobito za poginule branitelje te za sve one kojima se za grob još uvijek ne zna, molitvu kod križa predvodio je ivanečki župnik vlč. Tihomir Kosec.

-Na ovome mjestu, pod križem, utječemo se Onome koji je simbol svih patnji i stradanja, pravdi koja ima svoj konačan izrijek u vječnosti. Oni koji su pravedni ne mogu umrijeti – naglasio je, među ostalim, u prigodnoj riječi vlč. Kosec.

print