Novosti

NOVI SASTANAK POSLOVNOG KLUBA IVANEC (27.10.) Predstavljanje mjera HZZ-a vezanih uz potpore za zapošljavanje i pripravništvo

Petak

Poslovna  zona Ivanec d.o.o. nastavlja  s organizacijom edukacija i informiranja  poduzetnika.

Nova edukacija održat će se u suradnji s HZZ-om – Regionalnim uredom Varaždin. Namijenjena je članovima Poslovnog kluba Ivanec i svim ostalim zainteresiranim poduzetnicima i obrtnicima, a tema će biti: Mjere HZZ-a vezane uz potpore za zapošljavanje i pripravništvo (s posebnim osvrtom na zelena i digitalna radna mjesta).

Skup će se održati u četvrtak, 27. listopada 2022. godine, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/2, s početkom u 11:00 sati. 

Mjere HZZ-a predstavit će savjetnik za aktivnu politiku zapošljavanja Ivan Smernjak i voditeljica Odjela tržišta rada Blaženka Pajtlar iz Regionalnog ureda Varaždin te voditelj Ispostave HZZ-a Ivanec Zlatko Barbir.

Cilj tematskog sastanka je upoznavanje svih uključenih strana s mogućnostima i aktivnostima vezanim uz mjere HZZ-a koje se odnose na bilo koji oblik obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja postojećih i/ili budućih radnika.

S obzirom na velik broj stranih radnika u Ivancu kao i naplanirana buduća takva zapošljavanja, HZZ će zainteresirane ivanečke poslodavce upoznati i sa prihvatljivošću pojedinih mjera i za strane radnike.

Mjere koje će se predstaviti su: 

·        usavršavanja  već zaposlenih osoba

·        osposobljavanja na radnom mjestu

·        obrazovanja kroz sustav vaučera

·        obrazovanje osoba prijavljenih u evidenciju Zavoda iz Plana obrazovanja Područnog ureda Varaždin

Na sastanku će zaposlenici Projektnog ureda pripremiti i kratki osvrt i podsjetnik na aktualne javne pozive Grada Ivanca koji su namijenjeni kao potpore za poduzetnike. 

Sastanku će nazočiti i predstojnica Regionalnog ureda Varaždin Branka Šaško.

Prijave za sastanak Poslovnog kluba Ivanec moguće su do utorka, 25. listopada 2022. godine preko online obrasca koji je dostupan OVDJE, na e-mail adresu [email protected] ili broj telefona 042/645 – 484. 

Dnevni red sastanka je u prilogu.

print