Novosti

DANAS U IVANCU (SUBOTA, 15. LISTOPADA) Dođite na veliku gljivarijadu i kestenijadu u gradski park Ivanec od 12 do 18 sati

Subota

Gljivarsko društvo Ivanec u suradnji s Gradom, Turističkom zajednicom i Poslovnom zonom Ivanec sve građane, mlade i djecu poziva danas na veliku gljivarijadu i kestenijadu u gradskom parku Ivanec.

Sve je spremno za otvaranje velike izložbe gljiva na otvorenom, a naveliko se krčka i u velikim kotlovima, gdje se za sve posjetitelje sprema gulaš s gljivama. 

Očekuje vas zanimljivo poslijepodne uz predavanja o gljivama, promatranje uzoraka gljiva pod mikroskopom te bogat popratni program.

Izlažu i OPG-ovi našega kraja, udruge će izložiti bogatstvo domaćih delicija, a Društvo prijatelja narodnih običaja Maska počastit će vas tradicionalnim ivanečkim specijalitetom – kolinjskom juhom.

Dođite u park i provedite ugodno popodne i u druženju s udrugama Peharček i Skrajski pajdaši koji će vas počastiti vinom i moštom. Očekuju vas i friško pečeni kesteni na plehu, a sve to uz glazbu Faringaša i razna iznenađenja za velike i male.

Želimo vam lijepo i zanimljivo poslijepodne u ivanečkome parku!

print