Novosti

Poziv poduzetnicima na informativnu radionicu: Programi i potpore agencije HAMAG – BICRO

Ponedjeljak

Poslovni klub Ivanec i Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o., u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Ispostava Varaždinske županije, organiziraju informativnu radionicu za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i potencijalne poduzetnike.

Radionica je namijenjena lokalnom poduzetničkom sektoru, a predstavlja dio aktivnosti Poslovnog kluba Ivanec, kao asocijacije gospodarstvenika s područja grada Ivanca, sa svrhom kontinuiranog razvoja gospodarstva. Poslovni klub predstavlja mjesto za rasprave o važnim temama, davanje prijedloga za rješavanje uočenih problema i prijedloga za poboljšanje te služi kao alat komunikacije između poslovne zajednice i gradonačelnika, odnosno gradskih službi i odjela.

Radionica će se održati u srijedu, 28. rujna 2022. godine, u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/II, s početkom u 11:00 sati, s predviđenim trajanjem od 1,5 sati.

Cilj radionice, koju će održati voditelj Ispostave HAMAG – BICRO-a za Varaždinsku županiju Eduard Dobrenić, je upoznati poduzetnike sa svim programima, potporama i uslugama ove Agencije. Sudionici će tako dobiti detaljne informacije o vanjskim izvorima financiranja, bespovratnim potporama, investicijskim zajmovima i povoljnim kreditima i programima jamstava, kao i raznovrsnim programima podrške poslovanju koji su im na raspolaganju.

Također, voditelj Ispostave će prisutne detaljno informirati o svim uslugama novootvorenog ureda u Varaždinu, u prostorijama HGK Županijske komore Varaždin te odgovoriti na sva njihova pitanja.

Posljednji dio radionice odnosit će se na predstavljanje usluga poduzetničkog centra Poslovne zone Ivanec d.o.o. i programa potpora Grada Ivanca, namijenjenih poduzetničkom sektoru, a predstavit će ih voditelj za pripremu i provedbu EU projekata Nikola Turčin.

Polaznicima će se uvodno obratiti direktorica Poslovne zone Lana Labaš.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje na informativnoj radionici prijave ispunjavanjem upitnika koji je dostupan OVDJE, na mail adresu [email protected] ili na broj telefona 042/645 – 484, do ponedjeljka, 26. rujna 2022. godine, do kraja dana.  

print