Novosti

U srijedu, 21. rujna, u Kinodvorani Ivanec nova, 21. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Ponedjeljak

Izvješća o poslovanju ustanova i trgovačkih društava kojima je Grad Ivanec osnivač ili u njima ima vlasničke udjele činit će pretežit dio dnevnog reda 21. sjednice Gradskog vijeća Ivanec sazvane za srijedu, 21. rujna.

Na dnevnom redu su financijska izvješća o poslovanju u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine varaždinskog Varkoma i Čistoće, ivanečkog Ivkoma, Ivkom voda i Poslovne zone Ivanec te Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold i Dječjeg vrtića Ivančice.

Pred gradskim vijećnicima naći će se i izvješće o radu gradonačelnika u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja ove godine te još nekoliko izvješća - o polugodišnjem poslovanju proračuna Grada Ivanca, o provođenju Akcijskog plana provođenja projekata iz Strategije razvoja Grada 2014.-2020. za 2021. godinu te o korištenju sredstava proračunske zalihe.

Također, bit će im podastrijet i Program rada Savjeta mladih Grada Ivanca za 2023. godinu te prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge obavljanja dimnjačarskih poslova.

U sklopu sjednice, koja počinje u 18 sati, održat će se i redovit Aktualni sat.

Svi zainteresirani građani i ovu će sjednicu moći pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info

print