Novosti

UDVDR Ivanec na 27. županijskim sportskim susretima dragovoljačkih udruga

Srijeda

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Ivanec uspješno je nastupila na 27. županijskim sportskim susretima Podružnice UDVDR-a Varaždinske županije - "3. memorijal Dino Kunić" održanim u Poljani Biškupečkoj.

Uz članove ivanečkog Ogranka, na susretima su sudjelovali i ogranci Ludbreg, Novi Marof, Varaždinske Toplice i Maruševec te klubovi Visoko, Jalševec, Trnovec Bartolovečki i Kneginec te gosti i udruge veterana 7. GBR Puma i 1. GBR Tigrovi Varaždinske županije i Puma. Ovo nadmetanje ujedno je bilo uvertira za sportske susrete koji će se početkom listopada održati u Vukovaru.

Natjecalo se u sedam rekreacijskih i drugih disciplina, a ivanečki branitelji najbolji su bili u stolnom tenisu i streljaštvu. Kolekcionar Martin Lukavski i ovu je priliku iskoristio kako bi sudionicima i gostima prikazao svoju numizmatičku zbirku.

Sudjelovanje UDVDR-a Ivanec na 27. sportskim susretima financijski je podržao Grad Ivanec, a Poslovna zona Ivanec d.o.o. osigurala je promotivni materijal Ivanca – Planinarskog grada.

Na svečanosti otvorenja okupljenima su se obratili brojni gosti i domaćini, među njima i izaslanik ministra hrvatskih branitelja general Željko Dvekar, župan Anđelko Stričak, predsjednik UDVDR-a Hrvatske general Slavko Barić, predsjednik i tajnik Podružnice UDVDR-a Varaždinske županije Branko Družinić i Tihomir Buden te predsjednik DŠR-a P. Biškupečka Franjo Puškadija.

print